Matcha gezichtsmasker

Dit Matcha-gezichtsmasker DIY is supergemakkelijk en na 20 minuten te hebben laten staan, voel je je huid stralen en voel je je geweldig.

Geen ingewikkelde recepten hier... dus het hele matcha-gezichtsmaskerproces duurt minder dan 30 minuten, sinds de voorbereiding om het matcha-gezichtsmasker af te wassen, en er worden slechts 3 ingrediënten gebruikt.

Matcha Gezichtsmasker Recept - Matcha Oishii

Je huid verzorgen is iets waar je dankbaar voor zult zijn naarmate je ouder wordt. Toen ik ongeveer 16 jaar oud was, herinner ik me dat ik naar de dermatoloog ging nadat ik had gekregen wat volgens mij de perfecte kleur was door uren in de zon te liggen ... Onnodig te zeggen dat ze woedend op me was omdat ik dat had gedaan, en zei voor mij "over 10 jaar zul je eruitzien als de grootmoeder van je vriend". Sindsdien besteed ik veel aandacht aan de zorg die ik aan mijn gezicht en mijn gezin geef. En ja... je raadt het waarschijnlijk goed, daar hoort ook niet meer in de zon liggen, maar dat ben ik gewoon...

Toen ik meer dan 16 jaar geleden aan mijn matcha-reis begon, was ik dankbaar te weten dat ik mijn huid van binnenuit verzorgde. Matcha-poeder is goed voor je huid omdat het is gevuld met een zeer hoge hoeveelheid antioxidanten en aminozuren die, als je het regelmatig gebruikt, je huid doet stralen en er jong en beter dan ooit uit zal zien. Dus, als je echt het beste geheim wilt om je huid er jong en gezond uit te laten zien, dan is het hier: drink één kopje matcha per dag.

Maar soms vind ik het ook leuk om een ​​gezichtsmasker aan te brengen om de voordelen van matcha op mijn huid te versterken. En daarom heb ik deze keer een matcha-gezichtsmasker met groene thee gedaan. Vraag je je af hoe je een matcha groene theemasker maakt? Nou, het is eigenlijk heel gemakkelijk! Je hebt maar 3 ingrediënten nodig, die je waarschijnlijk al in huis hebt! Om mijn huid te behandelen zoals het verdient, pas ik alleen Premium Quality Matcha toe, dus voor dit matcha gezichtsmasker. Dus, Matcha , Honing en Water, dat is het!

Wat doet een masker met groene thee voor je gezicht? - Matcha Oishii

Wat doet een masker van groene thee voor je gezicht?

Laten we enkele voordelen van matcha op je huid noemen.

  • Bestrijd vrije radicalen

De zeer hoge hoeveelheid antioxidanten die matcha heeft, is immers het superfood met het hoogste aantal antioxidanten ter wereld, helpt je huid de vrije radicalen te bestrijden en voorkomt schade door de UV-stralen. Als je daarom een ​​matcha gezichtsmasker aanbrengt, minimaliseert je huid ontstekingen en voorkomt het huidbeschadiging.

Niet alleen dat, maar een matcha-gezichtsmasker helpt je ook om vitamine D beter op te nemen, wat essentieel is voor je huid.

Dus in plaats van mijn gezicht nu te bruinen, doe ik matcha gezichtsmaskers, en de resultaten zijn veel bevredigender.

  • Elasticiteit en huidskleur

Het gebruik van matcha op je huid zal de ontsteking van je huid verminderen, en vanwege de zeer hoge niveaus van epigallocatechinegallaat, ook bekend als EGCG, die het bevat, die het resultaat zijn van de catechinen die worden verzameld in de plant van het groene theeblad, is deze krachtige antioxidant zal u helpen de elastine van uw huid te bevorderen en ook een stevigere huidskleur te geven. Matcha maakt je huid elastischer, daarom zeggen velen dat matcha thee anti-aging is! Dus nu weet je het antwoord op hoe matcha helpt bij een stralende huid!

  • Verminder wallen en acne op uw huid

Matcha is antimicrobieel en antibacterieel, dus als je een matcha-gezichtsmasker op je huid aanbrengt, bestrijd je acne op je huid en help je wallen en ontstekingen te verminderen.

  • Hydraterend en verzachtend

Als je matcha groene thee combineert met honing, wordt je huid gehydrateerd en krijg je een onmiddellijk rustgevend gevoel, omdat zowel honing als matcha je huid reinigen.

Dus, waarschijnlijk vraag je je nu al af, hoe maak je een matcha groene theemasker?

Nou, laten we het geheim verklappen!

Matcha gezichtsmasker recept

  1. Een eetlepel Premium Classic Grade Matcha Oishii
  2. Een theelepel Rauwe Honing
  3. Een theelepel heet water

Hoe maak je een Matcha-gezichtsmasker?

Combineer gewoon alle ingrediënten tot je een dikke pasta hebt, pak een penseel en begin het op je gezicht aan te brengen. Omdat dit allemaal eetbare ingrediënten zijn, breng ik het ook graag op mijn lippen aan, wie houdt er nou niet van matcha? jammie!

Laat het gewoon 20 minuten intrekken, en dat is het dan.

Was het daarna gewoon af met een natte handdoek.

We raden aan om je gezicht te reinigen voordat je het matcha gezichtsmasker op je huid aanbrengt.

Wil je dit DIY Matcha-gezichtsmaskerrecept helemaal afmaken? Nadat je helemaal gewassen en schoon bent, drink je een warme kop Ceremonial Grade Matcha alleen met water, en je zult de voordelen van matcha op je huid vastzetten.